2.Тема
Гімнастика
продовження
2.Художня
гімнастика
3.Спортивна
акробатика.
2.
Художня
гімнастика
складається
з 5 видів:
1.Вільні
вправи

2.М’яч

3.Стрічка

4.Скакалка

5.Булави

Також є– історія
виникнення художньої гімнастики.
3.
Спортивна
акробатика
складається з багатьох видів:

1.Спортивна
акробатика

2.Атлетична
гімнастика силова

3.Паркур– воркаут

4.Естетична гімнастика

5.Спортивна аеробіка

6.Чирлідінг

7.Оздоровча
гімнастика ( шейпінг ,фітнес )

8.Командна
гімнастика

9.Східна гімнастика ( Ушу Тадзі Цюань , тощо)

4.
У завданні № 4
вам рекомендується:
1.Обрати один з 15 видів художньої гімнастики та спортивної акробатики та написати один реферат чи одну презентацію.

2.Описати історію цього вида спорту , правила виконання та їх зміни , правила змагань на чемпіонаті України , Європи , Світу Олімпійських іграх.
3.Зробив реферат чи презентацію
Ответ
5 (1 оценка)
1
yanokam080 11 месяцев назад
Светило науки - 55 ответов - 0 раз оказано помощи

Художня гімнастика - це вид спорту, який поєднує в собі елементи акробатики, балету та танцю. Головна мета гімнастики полягає в тому, щоб кожен виступ був виконаний з грацією, легкістю та емоційністю, а сам спортсмен виглядав як справжній артист.

Історія виникнення художньої гімнастики бере свій початок з кінця 19 століття, коли почали з'являтися перші школи балетної гімнастики, де виконувались вправи з м'ячами, стрічками та кільцями. У 1928 році художня гімнастика вперше була представлена на Олімпійських іграх в Амстердамі, а з 1963 року проводяться чемпіонати світу з цього виду спорту.

Сьогодні художня гімнастика розподіляється на кілька видів: вільні вправи, виконування з м'ячем, стрічкою, скакалкою та булавами. Кожен з цих видів має свої особливості та вимоги до спортсмена. Наприклад, вільні вправи характеризуються вільними рухами, танцювальними елементами та співпрацею з музикою, а виконання з м'ячем вимагає точності та гармонії в русі.

Правила художньої гімнастики змінюються з роками, адаптуючись до нових технологій та вимог глядачів. Сьогодні на чемпіонатах України, Європи та світу визначаються різні категорії в залежності від складності виконання вправ та їх оригінальності. На Олімпійських іграх художня гімнастика представлена в двох видах: індивідуальна та командна.