які відомі композитори створювали музику до кіно
Ответ
5 (1 оценка)
1
lom4ikpro228 3 года назад
Светило науки - 24 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

1 Джеффрі Дівер.

2 Hans Zimmer

3 Danny Ельфман

4 James Хорнер

5 Bernard Herrmann

6. Howard берег

7 Джеррі Голдсміт

8 Енніо Морріконе

9  Елмер Бернштейн

10 Michael Giacchino

Объяснение:

1Джон Вільямс народився 8 лютого 1932 року і є одним з кращих Америці піаніст, композитор і диригент. Він у складі численні фільм оцінки, які продовжують стрясати кінематографічної промисловості. Його робота має ознаки на NBC News ніч, Олімпійські ігри це лише кілька. Він виграв Золотий глобус нагороди, премії Греммі, британських нагород Академії та нагороди академії

2Ханс Циммер є німецький композитор, а також музичний продюсер. Його робота має ознаки в більш ніж 150 фільмів. Він виграв 3 класичної BRIT Awards, Оскар, 4 Греммі і 2 Золотий глобус. В статті, написав The Daily Telegraph, він, був названий одним з top 100 життя геніїв. Його робота має ознаки у наступному:

3Він народився 29 травня 1953, і його робота має ознаки у різних фільмів і телевізійних серій. Danny Ельфман є також актор, автор пісень і музичний продюсер. Він виграв Grammy Award і була також обрана для нагороди академії. Він також виграв нагороду Кірк Річард. Він робота є ознаками в:

4James Хорнер народився 14 серпня 1953 і розглядається як один з кращих композиторів Америці було. Він склав понад 100 фільмів і виграв 3 нагороди Сатурн, 2 нагороди академії, 3 нагороди супутниковим і 2 Золотий глобус. Він також був обраний для 3 Британської академії фільм нагороди. Він робота має ознаки у:

5Герман Bernard народився 29 1911 і розглядається як один з американця кращим композитором, особливо в галузі графіки руху. Він є відомим з наступних показів. Він виграв Оскар за свою роботу.

6 Howard берег є добре відомий канадський композитор за свою роботу в кіно оцінки. Він склав для більш ніж 80 фільмів. Він мішках 3 нагороди академії. Він робота була відзначена в таких фільмах, як:

7Народився 10 лютого 1929, Джеррі Голдсміт в історію як один з кращих американських композиторів для телесеріалі і фільмах. Нагороди, він має мішках включають Oscar, "Греммі", Британська академія-Кінопремія і Золотий глобус нагороди. Його роботи включають:

8Народився в 10 листопада 1928, цей італійський композитор вважається одним з кращих тому, що він склав для декількох телесеріалах, у тому числі на число перевищує 500 кінофільмів. Його робота має ознаки різних нагород фільмах. Кілька прикладів включають:

9Елмер Бернштейн народився 4 квітня 1922 і залишив спадщину як один з кращих американських композиторів. Він написав для численних телебачення виробництв, а також фільми. Він мішках Oscar нагорода у тому числі два Золотий глобус і був обраний для премії Греммі. Він славиться:

10Michael Giacchino є відомий американський композитор, який склав різні award перемоги відеоігри, фільми, а також телевізійного серіалу. Деякі з нагород, його винайшли включають Grammy, Еммі, Оскар і Золотий глобус.

P.s вверху информация про них єто если нужно можешь почитать если не надо то названия есть