ігровий суд сценарій
Срочно!!! ​
Ответ
0 (0 оценок)
0
danillmedik9 1 год назад
Светило науки - 46 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Відповідальний секретар: встати! Суд іде! Прошу всіх сісти. Ввести підсудного громадянина обвинувачені 1 і громадянку обвинувачена 2. Державного обвинувача і захисників прошу зайняти свої місця. Усіх присутніх прошу записувати хід судового засідання у вигляді конспекту за запропонованим протоколом. Наприкінці засідання протоколи треба здати для прийняття об'єктивного рішення у справі, що слухається. Розпочинаємо судове засідання. Слово має суддя (прізвище, ім'я, по батькові ).

Суддя: Прошу сідати.  Оголошується до слухання справа за обвинуваченням обвинувачений 1 і обвинувачена 2 у вчиненні злочину, передбаченого статтями 207 і 213 КК РФ. Справа № 01-34-12 (при нумерації справи спочатку йде номер справи, потім Судова дільниця, потім рік заведення справи).

Суду необхідно:

Зрозуміти склад злочину, заслухавши прокурора.

Підтвердити склад злочинної діяльності підсудних показаннями свідків,

Заслухати свідчення обвинувачених

Познайомитися з показаннями захисників обвинуваченого.

Прийняти справедливе рішення.

- А зараз (студентка), нам розповість, що ж це за статті 207 і 213 КК РФ, вона вдома підготувала повідомлення за цими статтями.

Суддя: секретар, доповісти про явку учасників судового розгляду.

Секретар каже хто відсутній сьогодні.

Суддя: судовою процедурою передбачено, що свідки не можуть перебувати в залі судового засідання до тих пір, поки вони не будуть допитані. Але виходячи з обставин прошу свідків просто залишатися на своїх місцях.  Нагадую свідкам про те, що вони не повинні спілкуватися і обговорювати будь-які обставини і деталі даної справи. ні між собою, ні з ким-небудь ще.

Помічник судді: (по черзі задає питання, спочатку підсудному, потім підсудної) підсудний, встаньте. Назвіть свої прізвище, ім'я, по батькові

Відповідь підсудного (обвинуваченого)

- Рік, місяць, день і місце вашого народження

Відповідь підсудного

- Чи володієте ви мовою, якою ведеться судочинство?

Відповідь підсудного

- Вкажіть своє місце проживання, місце роботи, рід занять і

Объяснение: